HOME | BACK | HELP | CONTACT
Synopsis
Writer
Director
Director's Statement

Korte Inhoud

Tegen de wil van zijn moeder verliet Kahled een aantal jaren geleden de Kasbah in Marokko, om zijn droom, een keten van Marokkaanse fast food drive-ins in Europa te verwezenlijken. Na een mislukte poging een verblijfsvergunning in Frankrijk te krijgen is hij door twee Franse homo's die ook dit jaar weer in Amsterdam op vakantie zijn, het land uitgesmokkeld. Hij leeft sindsdien illegaal in Amsterdam waar hij gezamenlijk met Sjaak en Jonny door criminele activiteiten in zijn levensonderhoud voorziet.

Roos is hun zusje waar Kahled verliefd op is. Hij wil met haar trouwen om zodoende een verblijfsvergunning te verkrijgen en zijn droom te verwezelijken.

Roos, die hem zeer graag mag, heeft ondertussen een onderonsje met John, een Amerikaanse toerist. De Amerikaan is met zijn rijke, verwende vrouw Donna hun vijfjarig huwelijksjubileum in Amsterdam aan het vieren. John zou het liefst van zijn dodelijk saaie vrouw willen scheiden, maar is bang zijn rijke leefstijl vaarwel te moeten zeggen. Voor de kick begint hij wat met Roos maar wordt verliefd op haar.

De gescheiden moeder van de crimineeltjes Sjaak en Jonny is zowel haar zoons als haar dochter aan het pushen om hun relatie met Khaled te beëindigen. Ze houd niet van Marokkanen en is jaloers op de relatie van haar dochter. Khaled weet niet dat zijn jongere broertje uit Marokko naar Amsterdam wordt gestuurd om hem te gaan zoeken omdat zijn vader op sterven ligt en als laatste wens heeft dat hij zijn zoon nog een keer kan zien.

Cast >>
Trailer >>